Jazz in the Garden la Muzeul Hărților

18 mai

Other, Exhibition

Dorobanți - Floreasca

Pe data de 18 mai Muzeul Hărților va putea fi vizitat gratuit până la ora 21.00. Începând cu ora 18.00, în grădină va avea loc un concert de jazz susținut de Andrei Petrache Trio. Veți audia jazz modern cu influențe din jazz-ul contemporan nordic și culori balcanic-orientale.

Propunerea Muzeului este o întâlnire cu muzica, colecțiile expuse și arhitectura impresionantă a casei - clădire construită în anii 1920 într-un stil care combină elemente arhitecturale de inspirație gotică – arcele frânte, cu cele de inspirație mediteraneană – loggiile, ce amintesc de vilele venețiene de secol XV. 

___________

Muzeul Hărților este, probabil, cel mai frumos muzeu mic din București. Aflat într-o fermecătoare vilă construită în perioada interbelică, patrimoniul muzeului este constituit din peste 1000 de lucrări realizate în perioada secolelor XVI – XX și reprezintă atât hărți ale regiunilor locuite de români și de strămoșii lor cât și ale continentelor, hărți astronomice și planuri de oraș. Din patrimoniul muzeului mai fac parte lucrări de grafică cu subiecte diverse: peisaje, portrete, vedute.
___________

Exhibition, Live Act | 18 MAI 10:00 - 21:00
Intrare liberă pentru vizită la muzeu 10:00 - 21:00 
Expoziție de artă contemporană | Genu Berlo - Maptracing Time
18:00 | Jazz in the Garden - Andrei Petrache Trio
19:00 | Discuții cu artiștii Genu Berlo & Călin Vasilescu

@Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, Strada Londra nr. 39

*

instagram

facebook